Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett spännhjulsarmen på en 1995 Tahoe

styrlänkaget i en 1995 Chevrolet Tahoe består av flera komponenter. En av dem är en odriven arm, som är utformad för att balansera ut styrsystemet och stödja passagerarsidan av länksystemet. När detta går ut, kan styrningen bli slarvig och du kommer att känna det i hjulet. Lyckligtvis är det inte särskilt komplicerat att fixa och det kan göras i en timme eller så. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tänger
Sprint avdragare
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Skruv-typ kulled Tool Review ersätter spännhjulsarmen kit
Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av fordonet, ställ sedan in den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är helt och fast på läktarna innan arbete på fordonet. Krypa under lastbilen och lokalisera spännhjulsarmen på passagerarsidan av ramen. Detta löper parallellt med ramen och ansluter till styrlänkaget den ena änden och ett fäste på ramen på den andra.
2

Platta ut sprintarna på båda ändarna av spännhjulsarmen och dra sedan dem ur sina respektive kulleder med sprinten verktyget pin avdragare. Den saxsprint ser ut precis som ett silver hårnål, men det sprids ut vid en ände för att hålla muttern från att vrida sig.
3

unbolt båda kronmuttrar i båda ändarna av det frilöpande armen med en skiftnyckel. Installera sedan kulleden verktyget på spännhjulsarmen så att centrum av verktyget är på änden av kulleden, där sprinten var. Spänn fast verktyget med ratchet tills kulleden lossnar från styrlänkaget. Slottet muttern ser ut som ett torn på ett slott, eller som ett torn pjäs i schack. Det har fyrkantiga hål utskurna ur toppen av muttern så en sprint kan gå igenom det.
4

Ställ armen byte spännrullen i styrlänkaget och dra åt kronmuttrar till båda ändarna av spännhjulsarmen med en skiftnyckel. Installera ett par sprintar med händerna, sedan dra tappen isär med tång för att låsa kronmutter på plats. Sänk SUV utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60337.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.