Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar ett Wheel Offset

Hjul offset används för att flytta däcket antingen in eller ut från under bilen. I många fall kan en större bakre däck rymmas under kroppen genom att justera hjulet offset. Försiktighet måste användas och det kontrollerade fordonet väl för frigång från alla hinder. Ta hänsyn till bromsen för avslut och förflyttning av bakaxeln i sin vertikala svängning så att däcket inte träffar fenderwell. De fenderwell kurvorna nedåt - oftast på utsidan - och när en stor bula påträffas som komprimerar de chocker, kan däcket slå den. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
Tap åtgärd
Däck maskin eller annan metod för att ta bort däcket från fälgen
Visa fler instruktioner

1

Lyft och stöd bilen på pallbockar. Placera domkraft under bakaxeln och lyfta axeln till punkten att vikten bara börjar tas bort från läktaren. Inspektera hjulhuset för eventuella problem när axeln är lyft ytterligare på grund av väglaget. Mät avståndet däcket kan flyttas utan att träffa något.
2

Ta bort hjulet och ta bort däcket från fälgen. Placera hjulet på golvet uppåt. Mät avståndet från golvet till undersidan av mitten av hjulet. Lägg till måttet däcket är att förflyttas i till denna mätning. Detta är den nya offset.
3

Höj och stödja fordonets front om framhjulet offset ska ändras. Höj nedre länkarm med uttaget tills det börjar att ta bort vikten på bilen från domkraften. Vrid ratten åt båda hållen och mäta avslut på de platser som kommer närmast att slå. Upprepa steg 2 för att hitta de förskjutna för framhjulen.
4

köpa nya fälgar med offset du kom med i steg 2. Montera däcken på de nya hjulen. Sätt hjul på fordonet. Dubbelkolla alla spelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59901.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.