Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en CD-spelare i en 94 Bonneville

Det fanns flera stereo alternativ som finns i 1994 års modell av Pontiac Bonneville, men de flesta av de sålda fordonen kom med ett kassettdäck och AM /FM-stereo. Om du vill uppgradera din Bonneville s stereo till något mer modernt exempel en CD-spelare, än ett prisvärt alternativ är att köpa spelare fabrik CD från en Wrecking gården eller en GM-återförsäljare. Detta kommer inte att kräva några egna modifieringar av kabelstammar, och kommer att vara en grundläggande borttagning och installationen tar ca 30 minuter. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Nylon brytjärnet
Factory 1994 Pontiac Bonneville CD-spelare
Visa fler instruktioner
1

Sätt baren nylon pry i gapet mellan minustecknet trim infattningen runt beståndet stereo och instrumentbrädan. Dra tillbaka baren nylon pry att frigöra dash trim infattningen från instrumentbrädan. Dra hela bezel bort av instrumentbrädan, koppla ur alla kablar till den ram som kan vara på plats.
2

unbolt beståndet stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra beståndet stereo ur instrumentbrädan med fingrarna. Ta bort pluggen från baksidan av stereon med fingrarna och dra ut antennen leder ut på baksidan av beståndet stereon också. Ta beståndet stereo ur instrumentbrädan.
3

Anslut lager CD spelaren i lager kabelnätet kommer ut ur instrumentbrädan. Skruva fast CD-spelaren på instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag.
4

Plug alla ledningar på instrumentpanelen trim bezel tillbaka i ramen med dina fiingers. Tryck bestämt infattningen på instrumentbrädan med handflatan för att låsa klippen på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61863.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.