Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Borttagning Ford Focus Bromsbelägg

Ford Focus har varit i produktion sedan 2000, och är Fords mest sålda småbil. Focus är en mycket låg-underhåll fordon, och de flesta reparationer kan utföras billigt i ditt garage eller uppfart. Du bör byta bromsbelägg på din Focus var 40.000 till 60.000 miles. Om dynorna visa mer slitage, eller det mesta av din körning sker i stan, bör du ändra kuddar oftare. Saker du behöver
pallbockar eller jackWrenches fordon eller däck toolScrewdriver
Visa fler instruktioner
1

Park ditt fokus på en plan, hård yta, t.ex. en konkret garage golv eller uppfart. Om du har pallbockar, lyfter hela främre delen av din fokus från trottoaren för att möjliggöra enklare åtkomst. Om du har en standard jack, kan du göra en sida i taget.
2

Avlägsna muttrarna från hjulet. Du kan göra detta genom att använda ett däck verktyg, en vanlig skiftnyckel set eller en luft skiftnyckel.
3

bort hjulet från bilen och lägg den åt sidan. Du kan sätta muttrarna på hjulet så att de blir lätta att hitta senare.
4

Unbolt bromsok från bromsok fästet och dra bromsok utanför fordonet. Var försiktig när du lyfter aggregatet utanför rotorn, så att du inte skadar rotorn.
5

bort bromsbeläggen från bromsoket. Bromsbeläggen är oftast knutna med två skruvar, och är lätta att glida ut ur bromsaggregatet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57093.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.