Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Flare en bromsledning

bromsledningarna av dina kompression fordonsanvändning beslag för att upprätthålla trycket i bilens bromssystem. Det är avgörande för säkerheten för ditt fordon att bromssystemet fungerar korrekt. En viktig del av service eller installation av en bromsslang är korrekt gör kopplingen mellan bromsslang och komponenterna i bilens bromssystem. För att göra en anslutning bromsledningen med en klämringskoppling, måste du blossa slutet av bromsledningen slangen innan sitta den i klämringskoppling. Saker du behöver
Bromskrets slangar
Slangar cutter
Reamer
Klämringskoppling
koningsverktyg med skruvstäd
Visa fler instruktioner
1

Klipp slangen bromsledningen till längd med slangen saxen.
2

in den avsmalnande änden av brotschen i slutet av bromsledningen slangen som du skär i föregående steg, sedan vrida brotsch runt insidan av bromsledningen slangen för att ta bort borren från insidan av bromsledningen slangen.
3

Skjut muttern på kompressionskoppling över änden av bromsledningen slang, med invändiga gängor i muttern inför slutet av bromsledningen.
4

Lossa vingmuttern på sidan av fackling skruvstäd så att käftarna på fackling skruvstäd för att öppna, skjut sedan änden av bromsledningen slangen i öppningen på den flänsförsedda skruvstäd som motsvarar den yttre diametern hos bromsledningen slangen.
5

Passa in änden av bromsledningen slangen med den övre kanten av den flänsförsedda verktyget skruvstäd och dra åt muttrarna fackling verktyg vinge att fästa slangen bromsledningen i fackling skruvstäd.
6

Placera koningsverktyg över fackling skruvstäd och rikta spetsen på koningsverktyg med öppnandet av bromsledningen slang. Läs bruksanvisningen för koningsverktyg för att avgöra hur man ska fästa koningsverktyg till fackling skruvstäd.
7

Vrid handtaget på koningsverktyg medurs för att tvinga den avsmalnande spets koningsverktyg i änden av bromsledningen slangen. Fortsätt att vrida handtaget på koningsverktyg tills bromsledningen slangen tvingas tight till kanterna av fackling skruvstäd.
8

Omvänd riktning du vrider handtaget på koningsverktyg för att ta bort den koniska änden av koningsverktyg från slutet av den utsvängda slangen.
9

Lossa vingmuttrar för fackling skruvstäd och skjut röret från käftarna på fackling skruvstäd.
10

Inspektera vidgade änden av bromsledningen slangen så att den änden av slangen inte är sprucken från den stam av fackling. Om du upptäcker sprickor runt flare, klippa flare från slutet av slangen och upprepa stegen för att utföra en annan blossar på slutet av bromsledningen slangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57731.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.