Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Flare en bromsledningen Repair

Bromsledningar innehåller de tunga laster som huvudcylindern platser på bromsoket. Höga temperaturer, vibrationer, ålder och påverkan kan skada koppar och gummi bromsled och orsaka linjer för att misslyckas. Trasiga bromsledningar är lätta att byta ut och reparera. Skadad eller bruten kopparrör kan behöva skäras bort och reflared för installation på bromsoket. Koppar blossar verktyg används för att blossa slangen så att den kommer att bilda en god tätning på bromsoket nippeln. Saker du behöver
Slangar cutter
koningsverktyg
skiftnyckel Flänsmutter ställa
Visa fler instruktioner
1

Klipp slangen av strax ovanför skadan. Se till att snittet är fyrkantig och ren innan du försöker blossar det. Skjut flare mutter på röret, upp och ur vägen.
2

Öppna upp flare klämma och klämma slangen i lämplig storlek hål. Tillåt slangen att utskjuta omkring 5/16 av en tum i den avfasade delen av klämman. Addera 3

Installera signalljus konen över hålet i vilken slangen är fastklämd. Dra åt skruven flare konen tills de koniska bottnar i klämman med koppar tvingas in i en flare form.
4

Avlägsna fackling könen och klämma ur slangen. Skjut flänsmuttern ner till flare slut och installera det på bromsoket. Dra åt muttern ordentligt med en flare skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57628.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.