Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ta av trumbromsar på min 1995 Honda Civic

Den bakre upphängningen av en 1995 Honda Civic använder trumbromsar. Dessa bromsar ger en procentsats av bromskraften för fordonet och funktion som parkeringsbroms. Trumbromsar bär inte ut mycket ofta, men när de gör det, de måste bytas ut som en del av bromssystemet. Den första delen av processen är att ta bort dem, som bör ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
däck järn
8 mm skruvar (2) katalog Bromsrengöringsmedel
platt skruvmejsel
3/8 -tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

stoppklossar Placera hjulet framför och bakom framhjulen. Lyft den bakre delen av Civic med en domkraft och position pallbockar under chassits baksida. Avlägsna muttrarna från bakhjulen med ett däck järn och sedan dra bort hjulen.
2

Dra trumman bort av bakvagnen. Om trumman inte kan lossna, tråd två 8 mm skruvar i de gängade hålen på framsidan av trumman och dra åt dem med en 3/8-tums Ratchet och uttag tills trumman dyker upp i suspensionen.

Billiga 3

Spraya de bakre bromsbackarna med broms renare. Lokalisera spärrfjäder på mitten av bromsbacken runt omkretsen av bromssystemet montering. Tryck fjädern mot mitten av spindeln på uppskov med en platt skruvmejsel tills skorna kommer gratis. Drag skorna av bakvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58882.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.