Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Det korrekta sättet att Double bromsröret Slangar

Det korrekta sättet att dubbla flare broms slang är att använda ett koningsverktyg. Verktyget är utformat att blossa mynningen av röret och skapa en tätning som tål kompressionen av bromsvätska utan att läcka. Verktyg

Du behöver röravskärare, en inre /yttre brotsch och ett vidgande verktygslåda. Satsen innehåller tre funktionella delar, en klämma, med vingmuttrar eller en klämma skruv som spänner den på broms slang, bildar adaptrar som mäter den exakta längden på broms slang för att göra en säker och korrekt avfasning och en klocka i röret munnen som förhindrar sprickbildning, och ett koningsverktyg. Den koningsverktyg själv är en kon ansluten till en matarskruv som spänner in bromsen slangen med en metall bar upptill.
Slangar

Kapa broms slangen rakt över med röravskärare och ta bort spån från slutet av röret med den inre /yttre brotsch. Slip slangen genom hålet i den klämma som har samma diameter som din röret och mäta längden mot den breda steg på undersidan av en adapter. Dra åt klämman på slangen.
Adapter

Vänd adaptern över och sitta stammen av adaptern i mitten av broms röret. Skjut koningsverktyg på klämman och placera den så att den koniska spetsen vilar inuti adaptern. Dra konen ner på adaptern tills den pressas stadigt mot klämman.
Final Steps

Release trycket på adaptern och ta bort den från broms slangen. Mynningen av röret bör nu vara klockformad som håller röret från sprickbildning. Sätt in konen i bromsen slangen och dra ner den i röret så långt det går att blossa ut munnen av röret. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58794.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.