Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bakre skivbroms på en Ford Truck

I en Ford lastbil, de bakre bromsarna bara göra allt från 20 till 40 procent av den faktiska bromsverkan när du kommer till ett stopp, så de bakre kuddar och rotorer inte behöver bytas så ofta. De flesta av deras jobb är relaterat till fungerar som parkeringsbroms, för att hålla trucken stadig när parkerad på en sluttning. Men när dessa bromsar börjar att misslyckas, är det dags att uppdatera delarna, och att göra det, måste du ta bort dem. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Bromskrets klämmor
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och uttag
Visa mer Instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den. Ta bort drivhjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Kläm klämmorna bromsledningen på gummislangen som kör i bromsoket, och dra den nedåt tills linjen är platt. Använd sedan linjen skiftnyckel att koppla ned linjen körs i bromsoket.
3

Unbolt bromsoket från axeln med hjälp av en 3/8-tums Ratchet och uttag. Du kan skruva isär bromsoket vid fästet på axeln, istället för att bara bromsok bultar själva, eftersom hela aggregatet är på väg bort. Ställ bromsok åt sidan.
4

Ta rotorn på båda sidor och dra bort de drivaxlarna. Placera den åt sidan så att det är ur vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57575.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.