Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Back bromsar på en Ford Taurus

Standard bakbromsarna på Ford Taurus var trumma stil, med dubbla skor att tillämpa friktion på insidan av trummans yta. Friktionen stannar bilen. När föraren släpper bromsen, skorna dras bort från trumman genom fjädrarna. Skorna, fjädrar, och trumma är alla regelbundet underhåll poster och kan ta den genomsnittliga bakgård mekaniker cirka trettio minuter att byta. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
rörtång
Ordet jack
stödbenet
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på bakre däcket på ena sidan av bilen. Gör så med rörtång, vrida moturs.
2

Lyft den bakre delen av bilen med domkraft på samma sida som du lossade de bakre däck klackarna, placera jack huvudet på en ram järnväg mot den bakre delen av bilen, aldrig på kroppen eller suspension. Placera en pallbock under ramen järnväg nära jack huvudet för stöd. Addera 3

Ta av hjulet genom att ta bort muttrarna helt, genom att vrida moturs. Dra av hjulet från navet och ställa in den och muttrarna åt sidan.
4

Avlägsna trumman genom att dra den fri från navet, eller vrida målvakten moturs. Trumman ska glida av bromsen, exponera skor och interna arbete.
5

bort skorna genom att bända bort de långa fjädrar med en skruvmejsel, och sedan vänder de primära våren moturs bultar. Skorna kommer att glida direkt bort från fästplattan. Passa på att inspektera hjulcylinder för läckor.
6

Byt skorna genom att trycka dem på plats, sedan vrida fjäderbult medurs. Sätt tillbaka de långa fjädrarna med hjälp av skruvmejsel, bända dem på krokarna.
7

resurface trumman materialet eller använda en ny enhet, och placera den i läge genom att skjuta den över skorna och bromskittet. Fäst djurhållaren medurs, om tillämpligt.
8

Byt hjulet på navet. Byt ut muttrarna och dra åt för hand genom att vrida alla muttrarna medurs, med ett omväxlande mönster. Dra åt hjulmuttrarna med rörtång på ett växlande mönster - start med en mutter, sedan hoppa över nästa i sekvensen, dra åt tredje, sedan den femte, sedan den andra, sedan den fjärde. Gör det hela igen tills alla muttrar är åtdragna. Skjut pallbock bort från bilen. : Sänk bilen genom att vrida domkraft s påtryckningar moturs
9

Upprepa hela proceduren på motsatt bromsen Addera
.. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57552.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.