Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag bort en 2005 Silverado Assist Handtag ?

Den 2005 Chevrolet Silverado kommer med ett handtag sitter på passagerarsidan av instrumentbrädan ovanför krockkudden kallas en assist handtag eller greppa handtaget . För att ta bort instrumentbrädan eller passagerarsidan krockkudde måste Assist handtaget tas bort . Det är inte svårt att göra , men eftersom det inte finns några synliga skruvar , är det lite komplicerat att räkna ut . Men när du vet rätt steg , kan du ha assist hantera off på under 10 minuter . Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
långskaftad skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i passagerarsätet . Sätt an en liten , platt skruvmejsel mellan kanten på luftventilen till höger och instrumentbrädan .
2

Pop ut luftventil , med hjälp av skruvmejseln för hävstångseffekt , dra ut hela vägen . Upprepa för luftventilen på den andra sidan av passagerar-airbagen .
3

titt inuti ventilerna och lokalisera de vita flikarna inuti . Tryck ned en flik med en långskaftad , platt skruvmejsel samtidigt dra handtag mot dig tills det dyker gratis . Upprepa detta på andra sidan av handtaget och sedan dra i handtaget från instrumentbrädan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61174.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.