Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Till Nivå A 2008 4X4 Silverado

A 2008 4X4 Chevrolet Silverado är utformad för att sitta lägre fram än i ryggen. Detta är en avsiktlig konstruktion som är gjort så att när trucken drar en släpvagn eller bära en stor belastning, inte den bakre änden inte sjunka ner. Problemet är att vissa människor inte gillar denna look, och skulle hellre trucken sit nivå hela vägen runt. Den fix är att utjämna lastbilen, vilket görs genom att lyfta upp den främre hjulupphängningen på lastbilen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Hammer
Leveling kit
Måttband
Märkpenna
4-1/2-inch vinkelslip med metall kapskiva
Visa fler instruktioner
1

Park Silverado på en betong, jämn yta. Lossa framhjulens klackarna med däck järn och lyft den främre delen av Silverado med domkraften. Put pallbockar under ramen av trucken. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

skruva isär Dragstång änden från slutet av styrspindeln med Ratchet och uttag. Strike sidan av styrspindeln vid Dragstång änden med hammare för att bryta parallellstaget gratis. Placera domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp den. Unbolt övre länkarm från styrspindeln med en skiftnyckel, slå till sidan av styrspindeln vid övre länkarm för att bryta den gemensamma fria.
3

Unbolt fjäderben från ramen med en fast nyckel och Ratchet och uttag. Skruva loss staget från lägre länkarm med Ratchet och uttaget, dra sedan stagenheten ur främre hjulupphängningen.
4

Montera flänsmuttrarna ur satsen på de gängade bultarna på ovansidan av staget. Mät gängade tappar med måttband och markera dem på 7/8 tum med märkpenna. Skär av toppen på varje bult vid markering du just gjort med 4-1/2-inch vinkelslip. Avlägsna flänsmuttrarna med en fast nyckel, installera sedan distanserna på toppen av fjäderben med flänsmuttrarna föreskrivs i utjämningen kit.
5

Montera staget i suspension med spärrfunktion och uttag och hårdvara från satsen. Sätt tillbaka den övre länkarm och styrstag slutar i styrspindeln med Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sänka Silverado av domkraften står med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62030.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.