Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Mustang Brakes

Bromsarna på en Ford Mustang bära ner över tiden på grund av friktion som skapas av dynan materialet gnider mot bromsskivan. Lyckligtvis, om fastställande av bromsarna i detta fall är en enkel sak att byta dynan materialet. När du har kontrollerat att dynan materialet är ner till 1/8-tums, måste du byta ut bromsbeläggen. Men om din Mustang lider av en svag tryck på bromspedalen, kan du kontrollera vätskenivåer först innan du rör bromsklossarna. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Gummiklubba
Zip-slipsar
Tvingfäste
Nya bromsbelägg
New bromsrotor
Tire skiftnyckel
Jack med två pallbockar
Brake Parts Cleaner Review gänglåsningsmedel
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bromsvätskenivån. Öppna huven och kontrollera vätskenivån i bromshuvudcylindern. Vätskenivån ska ligga mellan den övre och undre markeringarna på bromshuvudcylindern. Om den inte är det kommer du att behöva lägga bromsvätska tills det är mellan de övre och undre markeringarna på huvudcylindern.
2

Kontrollera läckage. Tryck på bromspedalen med fast tryck. Släpp sedan bromspedalen. Kontrollera huvudcylindern och kolla under Mustang, särskilt på alla fyra hjulen, för någon bromsvätska. Ett läckage indikerar ett fel i bromssystemet, vilket skulle behöva servas av en professionell broms butik.
3

Byt ut bromsbeläggen. Om ingen läckande bromsvätska, är nästa steg att ersätta på bromsbeläggen. Lossa hjulmuttrar lug med ett däck skiftnyckel genom att vrida klackarna ett kvarts varv moturs. Inte unstake hjulet från hjulnavet montering.
4

Höj Mustang på pallbockar. Höj den främre och bakre delen av bilen med en domkraft. Palla upp på främre och bakre tvärbalk och placera pallbockar under nypa svetsar i främre och bakre delen av bilen. Därefter, sänk bilen på domkraften. Nypa svetsar är förstärkta flikar under sidostyckena av fordon som betecknas som säkra poäng för elektriska hydrauliska hissar eller pallbockar.
5

Ta bort muttrarna och dra av hjulet.

6

bort bromsok pinnbult på botten av bromsok med en hylsnyckel. Stiftet bulten avlägsnas bakifrån bromsoket. Tryck bromsok kolv tillbaka i bromsoket med en c-klämma
7

. Placera en c-klämma över bromsoket. Skruven huvud av klämman i jämnhöjd med den yttre bromsbelägget och den andra sidan av tjocklek sitter mot baksidan av bromsoket. Vrid handtaget på klämman för att tvinga kolven i.
8

Ta bort de övre och undre bromsok fästbultar och skjut bromsok off.
9

Ta bort den gamla bromsen kuddar från bromsoket och sätt i de nya med samma inriktning.
10

Sätt bromsok tillbaka på bromsrotorn, dra åt bromsok bultar. Se till att du sätter en liten mängd gänglåsning på gängorna bromsok bultar för att hålla dem säkra i bromsoket. Dra bromsok montering bultar till 50 kg. per fot med en momentnyckel.
11

Dra bromsok Pinnbult till 27 kg. per fot med en momentnyckel.
12

Sätt hjulet igen och dra åt muttrarna.
13

Sänk Mustang till marken och vridmoment åt hjulmuttrarna 100 kg. per fot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57377.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.