Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bromsbelägg i en Mustang

Mustang, en sportig bil som tillverkas av Ford Motor Company, först dök upp hos återförsäljare 1964. Som av 2010, fortsätter Mustang till soldat på, behålla den ursprungliga formeln för främre motor, bakhjulsdrift och tillgången på många alternativ så att varje ägare kan skräddarsy bilen till hans önskemål och behov, samt hans plånbok. Skivbromsar, som har varit standard på Mustangs i många år, behöver bytas ut regelbundet. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack Sida 2 Jack står
Flathead skruvmejsel eller bända bar
Torxnyckel
Metalltråd
Byte bromsbelägg
Spruta

Visa fler instruktioner
1

Använd en rörtång, lossa muttrarna på framhjulen. Ta inte bort muttrarna på den här gången. Lyft fram dina Mustang med en domkraft tills hjulen är upplyfta från marken och placera pallbockar under främre hjulupphängningen undre länkarmar. Sänk domkraft. Ta bort muttrarna och framhjulen och lägg dem åt sidan.
2

Öppna huven och ta bort huvudcylinder tanklocket som är monterad på förarsidan brandvägg.

3

Använd en stor skruvmejsel eller en liten pry bar att trycka in kolven i bromsoket (som är monterad över skivbromsrotorn) tillräckligt långt att bromsok lätt kan skjutas upp av rotorn. Ta bort den nedre fästskruven från bromsoket med en torx nyckel, vrida den moturs.
4

Rotera bromsok fram och bort från skivbromsrotorn. Använd en bit tråd att binda bromsok till den främre spiralfjädern i hjulhuset, så att det kommer att stanna upp. Dra båda skivbromsklossar från bromsok och kassera dem. Sätt i nya kuddar i samma spår, i samma riktning som de gamla kuddar.
5

bort vajern från oket och vrid det tillbaka ner över rotorn. Sätt den undre fästskruven och dra åt den med en torx skiftnyckel.
6

Upprepa steg 3 till 5 för det andra framhjulet. Kontrollera nivån på bromsvätska i huvudcylindern. Om det är över hela märket, ta bort överflödig vätska med en spruta. Sätt på tanklocket och stäng huven. Byt framhjulen och dra åt muttrarna med en rörtång.
7

Höj framför bilen med en domkraft. Skjut jack står ut från under bilen. Sänk domkraft. Dra åt muttrarna i ett korsvis med rörtång. Pumpa bromspedalen några gånger innan du kör bil till sätet kuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58030.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.