Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bakbromsarna på en '99 Infiniti G20

Bromsarna på din 1999 Infiniti G20 bör inspekteras varje 15.000 miles, eller när du märker buller eller vibrationer vid bromsning. Du kan köpa byta kuddar på de flesta auto-delar butiker. Räkna med att spendera cirka 15 minuter per hjul installera dem. Det är en bra idé att även plocka upp ett par pallbock adaptrar för din bil - de behövs inte, men Infiniti rekommenderar deras användning. Stödbenet adaptrar rekommenderas därför att placera bilens vikt på en pallbock med en platt topp kan böja den nedre kanten av kroppen trim. Saker du behöver
rörtång
Jack
stödbenet
Jack stand adapter LM4519-0000
Hylsnyckel
Socket set, metrisk
Tvingfäste
Vridmoment skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna och lyft bakhjulet och stöd bilen med en domkraft. Avlägsna hjulet. Hissen punkten är flera inches framför bakhjulet. Infiniti rekommenderar att du använder stödbenet adapter LM4519-0000 att ordentligt stödja fordonet. Adaptern glider på toppen av stödbenet. Den nedre kanten av kroppen panelen och fästet kommer att sitta i spåret på toppen av adaptern.
2

Ta av locket från bromsvätskebehållaren. Detta gör att du senare komprimera bromskolven lättare.
3

Koppla bort parkeringsbromsen från baksidan av bromsok. Den fäster till en liten spak. Dra i spaken för att lindra en del av spänningen, om det behövs.
4

bort den övre bulten från bromsoket. Sväng bromsok nedåt runt den nedre bulten. Bänd bort de övre och undre plattorna som håller bromsbelägg på plats.
5

Tryck kolven i bromsoket med en C-klämma. Installera de nya bromsbelägg och behålla dem med de övre och nedre plattorna. Sväng bromsok uppåt och montera den övre bulten, momentdragning till 16 till 23 fot pounds. Anslut kabeln parkeringsbromsen.
6

Fäst hjulet med handkraft muttrarna och sänka bilen. Slutför dra åt muttrarna när bilen står på en plan yta. Upprepa på den andra sidan, stäng sedan locket på bromsvätskebehållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58120.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.