Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byter jag 17 tums Chrome fälgar som är Peeling på en PT Cruiser?

Nytt, ersättande krom hjul kan vara väldigt dyrt, oberoende av källa. Köpa en anpassad färg matchande kanten genom att betala generalagenten priset kommer att lämna köparen med klistermärke chock. Det finns dock alternativa åtgärder som kan vidtas. I vissa fall kan det vara ekonomiskt att förnyad utbredning krom om skadan är inte omfattande, byta hjulen för upprustade hjul, eller i vissa fall söka bärgning hjul är det bästa valet. Saker du behöver
Jack
stödbenet
rörtång
Visa fler instruktioner
1

bort hjulet från bilen för reparation eller utbyte. Kontakta lokala företag förkromning och låta dem undersöka hjulet för att ge uppskattningar. Ofta nicasiling alla fyra hjulen är det bästa alternativet för små gropar, rost eller mindre missfärgningar. Vissa specialitet hjul butiker har matchande hjul som har renoverade som är tillgängliga för försäljning med ett inbyte av gamla hjul, vilket är ett bra alternativ om det finns böjda inblandade hjul.
2

Kontakta lokal bärgning återförsäljare för utbyteshjul. Om en lokal bärgning återförsäljare påstår sig ha ett hjul, jämföra innan köp. Tillverkarna variera sina val varje år. Om inga lokala leverantörer kan matcha hjulet, är den största, rikstäckande clearinghus för begagnade bildelar Bil-del (se Resurser). Illustrationer av hjulen finns i sin databas för en exakt matchning.
3

Gör din beställning för Chrome, tallrik arbete utbyte eller hjul bärgning. Köper inte bärgning hjul såvida bärgning återförsäljare erbjuder en återbetalning för dold skada. Har däcken monteras och balanseras av en högkvalitativ däckverkstad. Bärgade hjul som har dolda skador skall tydligt visa upp samtidigt som spin balanserad. Be däckhandlare att registrera alla out-of-runda hjul på fakturan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60703.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.