Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Mitsubishi Eclipse

På en Mitsubishi Eclipse du byter skivbromsar bak precis som du gör de främre bromsarna, med en liten skillnad. Du måste koppla bort kabeln parkeringsbromsen från varje bakre bromsok. Läs vidare för att lära sig hur man byter de bakre skivbromsar på Eclipse så att du vet vad som väntar. Saker du behöver
spruta eller sug pistol
Bil jack
Momentnyckel
silikon baserat fett Sida 2 bak skivbromsklossar
2 Shims
2 Nya fjäderklämmor

Visa fler instruktioner
1

vätska Sifon broms från huvudcylindern. Gör detta med antingen en spruta eller sug pistol. Ställ bromsvätskan åt sidan för att byta ut alla nödvändiga bromsvätska när du byter skivbromsar bak.
2

Lyft fordonet från marken med hjälp av en domkraft. Stödja Eclipse på alla sidor för att förhindra fall. Leta efter barn eller djur i området som kan klättra under bilen. Addera 3

Ta bort hjulen från Eclipse genom att lossa muttrarna med momentnyckel. Ställ hjulen åt sidan uppåt för att förhindra skador på den.
4

Frigör nödbromsen inifrån fordonet. Ta bort kabeln parkeringsbromsen.
5

Dra ut bromsoket nedre stiftet. Rotera bromskaliperenheten uppåt. Säkra bromskaliperenheten med en tråd för att hålla den ur vägen.
6

Ta bort de yttre shims, bromsklossar och klipp fjädern från bromsoket stöd. Tryck ner kolven och i bromsoket hålet. Smörj De kontaktytor som glider eller roterar med silikonbaserat glidmedel.
7

Byt ut bromsbeläggen, shims och klipp våren med nya och fäst dem till bromsok stöd. Placera bromsoket på bromsbeläggen och montera det nedre stiftet, och se till att dra åt den ordentligt. Byt hjulen och sänk bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56960.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.