Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang på en Dodge Ram

Dodge Ram är en tuff lastbil. Men om du vill göra det tuffare, överväga att förbättra viktiga delar som bromsledningarna. Rostfria linjer kommer att pågå ännu längre än tillverkarens lager linjer. G-broms linjer rekommenderas för användning på din Dodge Ram. Saker du behöver
ersätter bromsledningen Truck pallbockar
Däck järn
Linje skiftnycklar
Rörkärare
Vinyl tube
Bromsvätska
Visa mer Instruktioner
1

Lyft upp trucken säkert på pallbockar. En Dodge Ram lastbil kan redan vara tillräckligt hög för att nå bromsen linje av sig själv. Men, ska du fortfarande ta bort hjulet för att nå bromsoken senare.
2

Lossa bromsledningen genom att ta bort bultarna. Använd två linjer nycklar för att ta bort de två bultarna på varje anslutning. Ta slutet på bromsoket slang först för att undvika att sträcka den. Anslut hålen i bromsledningen
3

, speciellt nära huvudcylindern, för att undvika att förlora överflödig vätska. Använd gummi eller något rent material som inte kommer att absorbera vätskan.
4

Installera den nya bromsen linje, med början i slutet med huvudcylindern. Om några brickor användes med de gamla bultarna, använd nya med den nya linjen.
5

Lufta bromssystemet. Anslut en vinyl slang till bromsok s avluftningsventilen och placera röret i en behållare med bromsvätska. Har en annan person trycker på bromspedalen för att avlägsna luft. Toppa huvudcylindern med vätska efteråt.
6

Anslut däcket och sänka bilen. Upprepa denna process för linje som går till de övriga tre hjulen, och sedan testa bromsen efter allt är gjort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56919.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.