Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1991 Jeep Cherokee 4X4 Oil Pan

Den oljetråg på en 1991 Jeep Cherokee håller motorns olja när motorn inte är igång. När motorn är igång, suger oljepumpen pickup i oljesumpen olja i motorn, där det smörjer cylinderväggarna. Om oljetråget är skadat, då kan du antingen förlorar kapacitet motorolja eller läcka olja på gatan. I båda fallen måste du ta bort oljetråget från Cherokee för utbyte eller reparation. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Applicera Cherokee parkeringsbromsen och lyft upp den främre änden med en domkraft. Sätt pallbockar under chassit på Cherokee. Sätt dräneringstråget under oljetråget. Skruva loss minuspolen från batteriet med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Öppna avtappningspluggen på oljetråget med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka avtappningspluggen när oljan har tömts ut ur pannan. Skruva loss avgasröret från avgasgrenröret med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
3

Lossa ledningarna på startmotorn med en skiftnyckel. Unbolt starter med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och sänka den från motorn. Unbolt överföring bell plattan tillgång till bostäder runt transmissionen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
4

unbolt oljetråget från botten av motorn med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk försiktigt ned den från motorblocket och ta ut det från under Cherokee.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61489.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.