Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör en anpassad bromsslang


Du kan behöva ändra din bromsledningen men behöver veta för att göra en från grunden. Denna Hur-Till artikeln går igenom stegen för att vägleda dig att göra din egen skräddarsydda bromsledningen. Samla dina verktyg och följ de enkla stegen nedan och du kommer att ha en broms linje i någon time.Before följa stegen nedan, kommer den gamla bromsledningen behöva tas bort. Du kommer att behöva den för att mäta din nya bromsledningen. Saker du behöver
tomt linje
Linavskärare
Flare verktygslåda
blossar vice
fackling färgämne
Flare föraren
Visa fler instruktioner

1

Få tomt linje. Dessa säljs i fot långa steg och ha beslag på dem.
2

Gör rätt längd. Ta gamla bromsslang och räta ut det. Var noga med att inte bryta det eftersom du behöver den för att rada upp med den nya linjen för att få den längd som du behöver. Få den gamla linjen så rak som möjligt och rada upp det med den nya linjen.
3

Skär den nya linjen ett par inches lång än den gamla linjen med en rad fräs. Skjut trådskäraren till önskad skärningspunkten. Håll ner den med ett finger och sedan vrida den kapskiva ner till strecket. När man väl fäst runt linjen, roterar linjen kniven runt linjen tills linjen skärs hela vägen igenom.
4

Slip montering av den del som klipptes av och kastades. Du kan trycka den lätt med en hammare för att få det hela vägen ut.
5

Sätt beslaget på slutet där utflytning går. Flex-mutterparti ska vara vänd linjen på insidan. Skjut beslaget på linjen och sitta åt sidan för en stund.
6

Ut satsen Flänsverktyg. Du kommer att göra en dubbel flare på linjen. Ta fackling vice och lossa skruven för att skjuta upp den.
7

Montera bromsen linje i korrekt storlek del av fackling vice. Ställ in tjockleken genom att använda mätning av den tjockare delen av färgämnet. Lås på vice och strama upp önskan tjocklek.
8

Stapla färgen på toppen av linjen och låta dö sippra in bromsen linje. Ta flare förare och halka det på linjen på. Se till att rada upp det med motsvarande hål på toppen av färgämnet. Ta bar och skjut den genom förarens och dra åt den.
9

Ångra föraren och ta bort färgen. Sätt föraren igen precis som i steg 8 men utan färgämnet. Detta är den andra utflytning av dubbel flare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56843.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.