Hur Lace Däck

Garage som utför däckbyten rutinmässigt måste bli av med skräp däck. Dessa däck är skadade och inte kan repurposed. Dessutom är de potentiellt giftiga för miljön om bearbetas med vanliga soporna. Det finns ett sätt att packa både skräp och nya däck på en traktor för transport, och det kallas "snörning." Däcken packas och staplas i rader sneda i olika riktningar. Detta maximerar utrymme och samtidigt garantera stabilitet. Saker du behöver
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ett par arbetshandskar av säkerhetsskäl. Inte bara kan däcken vara smutsiga, men skadade däck medföra andra risker, som exponerad metall.
2

Välj en riktning, vänster eller höger, som du kommer att stapla den första raden av däck.

Billiga 3

Luta första däcket mot väggen i en vinkel. Utför en "bump test" på det första däcket. Sparka däcket. Om det stannar på plats, det är väl placerad. Om den faller ner, flytta däcket och sparka den igen. Detta är viktigt för stabiliteten i den sammanflätade stapeln vid transport. Fallande däck kan vara farligt.
4

Lay ett däck eller två platt på marken, och sedan lägga ett annat däck mot dem i vinkel. Detta är ett sätt att börja en sammanflätad däck stacken om det inte finns någon vägg i närheten.
5

Lay andra däck mot den första, i samma vinkel, och fyll i raden

6

Starta en ny rad ovanpå den första. Denna gång, vinkla däcken i motsatt riktning.
7

Håll alternerande den lutande riktningen för varje ny rad som läggs till. När du når taket på släpet, starta en ny bunt efter föregående steg tills alla däcken packas in i släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98186.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.