Däck Studding Verktyg

Installera dubbar på däcken kan hjälpa dig att uppnå bättre dragkraft under iskalla vintern . Du kan ta reda på om dina däck klarar dubbar genom att kontrollera däckens specifikationer , tryckt på utsidan sidoväggarna . Lägga dubbar till däck som inte är utformade för att hantera dem kan leda till punktering eller ojämnt däckslitage . Innan du lägger dubbar , också kolla med din lokala Highway Safety Agency eller stad och län webbplatser för att se till att lägga till dubbar är lagligt i ditt område . Guns

Däck stud installation vapen kommer i flera stilar , inklusive automatisk och manuell . Se till att din installation pistol matchar dina däck krav som vissa vapen är gjorda speciellt för vissa däckstorlekar . Oavsett om du väljer att köpa en enhet som är manuell eller automatisk är en fråga om personlig preferens .
Stud stativ
stud

Däck står tillåter dig att organisera dina installationsverktyg när du installerar däcket dubbar. Mest står utrustade med en pistol hållare , en hylla för att hålla dina däck och en extra hylla för leveranser . Står också ha mugghållare för smörjmedel , vanligtvis vatten , som används för att hjälpa tappen glider in i däcket lättare .
Mönsterdjup måttverktyg

du måste mäta djupet däckets slitbana för att matcha specifika dubbar på däcken . Den bästa metoden för att göra detta för att använda en mätare mönsterdjup , som mäter din mönsterdjup att 1/32-inch . Om dina däck mäter 14/32 , kommer dina däck behöver en # 14 stud .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98231.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.