Hur att bestämma hastigheter för däck

Hastighetsklasser är viktiga för motorvägar utan hastighetsbegränsningar , såsom den tyska Autobahn . Den lägsta hastighetskategori , representeras av bokstaven L , är 75 mph , men det används endast för lätta lastbilar och off - road däck . Klassningen av mest reservdäck , N , är 87 mph , långt över de vanliga hastighetsgränserna på US highways.The hastighetsklass kan också påverka däckets förmåga att hjälpa din bil prestera . Om bilens handbok kräver en viss hastighet rating för däcken , se till att värderingen av de du köper minst motsvarar den lägsta betyg för att garantera optimal prestanda . Saker du behöver
Hastighetsindex diagram
Visa fler instruktioner
1

Hitta servicenummer på däcksidan av däcken . De servicenummer ligger mellan däckets namn och däcktillverkaren namn .
2

Lokalisera de tre tecken som representerar hastigheter och belastning för det däck . Det kommer att finnas tre tecken grupperade , två siffror och en bokstav , i mitten av servicenummer . Brevet kommer att vara hastigheten betyg för däcket. Till exempel, om de tre bokstäverna var 91U , skulle U vara hastigheten rating .
3

Använd ett diagram hastighetsklass , finns på nätet , för att bestämma den maximala hastigheten rating från Standard på däcket. Till exempel, om " U " var hastigheten rating , skulle den maximala hastigheten är 124 mph .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98068.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.