Hur man säljer skrot däck

Många gånger att bli av kasserade däck är inte så lätt. Orsaken är nästan alla avfallshanteringsföretag företag vägrar att ta dem, så du kan inte sätta däcken ut med normala sopor. Om du använder lite fantasi och uthållighet, kanske du kan få lite pengar för din begagnade däck. Chansen är att pengarna kommer att vara mycket minimal, men det är definitivt bättre än att betala för att bli av med däcken själv. Instruktioner
1

Ta dina däck till en återvinningscentral i ditt område och fråga om de betalar för begagnade däck. Däck kan omvandlas till många användningsområden, bl.a. genom att göra nya däck. Och köpa 2

Kontakta lokala junkyards frågar om de kommer att betala dig för däcken. Junkyards eller skrotåtervinnare är ofta ute efter material som de kan sälja på en återvinningsstation.
3

Ring din lokala regeringens väg division och fråga om de betalar för kasserade däck. Gummi kan användas för att skapa alternativa bränslen och bitumen för vägprojekt.
4

Ta kontakt med en gummi-konvertering anläggning i ditt område och fråga om de betalar för gamla däck.

5

Kör en annons i din lokala skrot tidningen erbjuder däck till salu. Du vet aldrig vem som kan vara intresserad av däck, inklusive ett skrotupplag eller landskapsarkitektur företag. Landscapers använder däck för att skapa gränser för trädgårdar. En småbåtshamn kan också vara ute efter däck som ska placeras på sidorna av sina dockor.
6

Kontakt kyrkliga grupper, lokala skoldistrikt eller regeringar som bygger lekplatser. Däck kan användas på lekplatser för gungor och andra ändamål.
7

Ta dina däck till ett begagnat däck butik. De kan skrot till dig, men däckverkstad kan överväga dem fortfarande användbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98117.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.