Hur man lägger större fälgar på en lastbil

En växande trend är att bli större fälgar på fordon. Detta är en trend som startades främst av hip-hop artister. De placerade tunna däck på 22,5-tums fälgar att byta ut sina gamla fordon fälgar och däck. Den 22,5-tums fälg är den största fälgstorlek fälg som kan passa i bilen hjulhuset område, medan en lastbil kan ta upp till en 26-tums fälg. När man beslutar att installera större fälgar på din bil, måste du överväga sitt pris, eftersom fyra fälgar och däck som passar kan bli ganska kostsamt. Saker du behöver
Vegetabilisk olja Sida 2 däck bända bar skedar
Tire skiftnyckel Truck jack
Axel stödbenet
Fälgar
Däck för att passa fälgar
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Säkra domkraften under axeln, direkt bakom det första hjulet när du jack upp din bil. Palla upp trucken och positionen axeln pallbock under axeln, ifall domkraften ger ut.
2

Lossa de 5 till 6 bultarna som håller din nuvarande fälg på truckens axel, med däcket skiftnyckel. Avlägsna däcket.
3

Köp fälgar upp till 26 inches i diameter. Köpa tunna lastbilsdäck som föreslås för den typ av fälgar du köpte. Kontrollera att fälgarna har samma mängd bulthål som din tidigare fälgar, så att de kommer att montera på din axel ordentligt. De flesta fälg butiker kommer att pre-montera däcken på fälgen för dig, men om inte, kan du göra det hemma med några verktyg.
4

Häll vegetabilisk olja runt hela inre bädden av däck på båda sidor. Lay fälgen platt på marken, uppåt. Placera däcket över fälgen och knäböja på däcket för att tvinga den motsatta sidan pop på fälgen. Använd de två däck skedar brytjärnet till slut bända däcket på fälgen. Start ena sidan av däcket och bänd din väg runt det, du kan bara använda en pry sked. Pumpa luft i däcket till angivet tryck skrivet på däckets sidovägg.
5

Placera det nya däcket och fälgen på axeln. Dra åt bultarna. Ta axeln pallbock och sänk domkraften. Dra åt bultarna igen tills de är mycket svåra att slå.
6

Upprepa steg 1 till 5 för varje däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98056.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.