Det mest däck för en Nissan Xterrra

Producerat från 2000 till idag, är Xterra Nissans ledande crossover sport-utility fordon och kan vara många saker för många människor. Detta faktum exemplifieras av Xterra: s val av däck, som sträcker sig från specialerbjudanden economy car, till hard-core off-Roaders till Ultra-högpresterande street däck. Vissa är billigare än andra, men alla är specifika för deras uppdrag och kommer att bidra till att öka truckens karaktär. Stock Tire

ersätta lager däck för en USA-marknad Xterra är BF Goodrich Rugged Trail T /A. Detta är en kombination landsväg /all-säsongen däck och är lite mer inriktad mot användning i terräng än namnet antyder. Det är inte det billigaste däcket i Goodrich linje, men är lite mer skickliga på terrängförhållanden än mindre Long Trail T /A. Om du letar efter mångsidighet, lång livslängd, bra utseende och anständiga off-road förmåga, då kanske du gör bäst att hålla sig till Rugged Trail. Addera Highway Tires
< p> Det finns ett antal lämpliga alternativ till Rugged Trail T /A. Den BF Goodrich Long Trail Touring däck liknar Long Trail i design och pris, men det är lite mer lämpad för on-road grepp, vått väder prestanda och tyst drift.
P Om du letar för att spara lite pengar och inte tar din lastbil-låt off road som ofta, då ett stort däck i bang-for-the-buck kategorin är Kuhmo Road Venture KL51. Det är en av de högst rankade däck economy car i detta segment, och ett populärt val. På andra änden av skalan, är Goodyear Fortera TripleTred en snygg och fin-hantering däck, och är gummit i valet för dem som är villiga att betala för topp på-road prestanda i torrt och vått.

General Grabber Ultra-high Performance sport däck är en bra kompromiss i pris och prestanda. Det kostar mindre än de stock BF Goodrich däck, men ser och handtag bättre. Den enda riktiga nackdelen med att det här däcket är att det beror på en mjukare gummiblandning för grepp och kommer att slitas ut snabbare.
Off-road däck
p Om det är din åsikt att en lastbil ska kunna färdas off-road efter behag, då du kanske vill överväga en lämplig däck. Den Firestone Destination A /T erbjuder utmärkt på vägslitage och tyst drift, liksom bra off-road prestanda. Faktor i dess rimlig kostnad, och du kan se varför det är en av de mest populära off-road däck på marknaden idag.

Självklart, om du verkligen vill erövra de delar sedan ta en bra, hård titt på BF Goodrich All-Terrain T /A KO. Detta däck ger bra utseende, utmärkt off-road grepp och anständigt på väghållning och ljudnivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98076.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.