Hur du köper Road Wheels

Om du vill att din bil att se annorlunda ut än den fabriken modellen, en av de snabbaste saker du kan göra är att ersätta de som levereras från fabriken hjulen med eftermarknaden hjul. Saker du behöver
Road Wheels
Visa fler instruktioner
bestämma vad du vill
1

bestämma vilken storlek hjul du vill. Vill du ha samma storlek hjul som du har, eller vill du ha bredare och högre hjul? En bredare hjul kan du passa ett bredare däck på din bil, vilket resulterar i en större "fotavtryck." Ju större däck-kontaktyta innebär att din bil kommer att få bättre acceleration och kurvtagning kapacitet på torr asfalt och att den kommer att kunna stoppa förr. En högre fälg är mer dramatisk. Montera dem med en lägre profil däck, och du kommer att behålla samma övergripande däckets diameter som lager.
2

Bestäm stilen på hjulets du vill. Beslutet är rent subjektiv. Välj mellan krom eller polerad aluminium, borstat ämne (en solid bit metall), metalltrådshjul, ekerhjul eller monokromatiskt fälgar som matchar den yttre färgen på din bil.
3

Tänk på din bil och hur du kör det. Är ditt fordon fram-eller bakhjulsdrift? Vill dra dig eller bogsera tunga laster?
4

Kontrollera backstegning, vilket är avståndet mellan den innersta kanten av hjulet och monteringsytan där hjulbultarna axeln navet. Avlägsna hjulet och lägg det nedåt på en plan yta. Placera en linjal över den inre kanten av hjulet och använda en linjal för att mäta avståndet från linjal till hjulet-monteringsytan. Du behöver tillräckligt backstegning att undvika clearance problem med fjädringskomponenter och brunnar hjul.
5

Tänk offset, vilket är avståndet från centrum av hjulet till hjulets monteringsytan. Om monteringsytan är i centrum av hjulet, är förskjutningen 0. En positiv förskjutning är när monteringsytan är utombordare på hjulets centrumlinje. En negativ justering är när monteringsytan är innanför mittlinjen. Rådgör med försäljaren. Addera Välja ett Shop
6

titta i gula sidorna under "bilreservdelar och tillbehör." Det finns auto-delar butikskedjor såsom Pep Boys samt mindre oberoende butiker som bär hjul.
7

Besök butikerna. Kontrollera att se olika stilar och antalet varumärken i butiken har att erbjuda. Ett brett urval försäkrar att du får det du vill ha.
8

Se till att butiken uppvisar hjulen de erbjuder.
9

Fråga om butiken kan installera hjul.
10

Kolla installationsområdet. Är det snyggt och rent? Är saker organiserade väl?
11

Välj butiken som du är mest bekväm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/97994.html

Previous: No
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.