Hur man målar Whitewall Däck

Beroende på märke och modell på din bil, kan whitewall däck, speciellt breda whitewall däck, ser extremt trendiga och stilrena. De kan också vara mycket dyrt. Den goda nyheten är, kan någon standard svart vägg däck göras för att se ut som en whitewall däck med lite ansträngning. Saker du behöver
Water
Diskmedel
Rags
Ammoniak renare
Whitewall däck måla
Pensel
Terpentin
Kartong
Flexibel maskeringstejp (1 tum bred)
Visa fler instruktioner
1

rengöra dina däck väl. Slang dem och sedan använda diskmedel, vatten och en trasa för att rengöra dem. Skölj dem väl med en slang och låt dem torka. Nästa, spraya på en ammoniak-baserade rengöringsmedel, torka och låt torka.
2

Ta bort en eller flera däck och hjul från bilen och lägg däcket på en plan yta med utsidan av däcket (den synliga delen när däcken monteras på ditt fordon) upp.
3

Använd tums hela flexibel maskeringstejp (finns på de flesta centra hem förbättring och auto butiker utbudet) för att maskera ungefär en tum av däcket nära slitbanan kanten på däcket. Det är en något upphöjd linje på de flesta däck som markerar början av slitbanan, och denna linje är den du bör följa när maskering dina däck.
4

masken korsningen av dina däck och din metall fälgar. Täck kanterna, lämna däcken öppen för målning.
5

Öppna och rör om en burk whitewall däckets färg. Detta är en icke-vattenbaserad färg som är speciellt formulerad för att täcka ett gummidäck. Använd din pensel för att måla hela ytan på däcket mellan de områden av maskeringstejp. Försök att måla jämnt, men bli inte förvånad om en del av färgen suger in i däcket, lämna din med en något fläckiga utseende lack. Låt färgen torka ordentligt, följa instruktionerna på burk färg.
6

Rengör din pensel i terpentin i väntan på att färgen ska torka. Vatten kommer inte städa whitewall däck paint. Låt din pensel för att torka.
7

Applicera ett andra skikt av whitewall färg när den första har torkat. Låt andra pälsen att torka och avgöra om du behöver en tredje päls eller inte. Låt sista lager färg torka ordentligt innan du tar bort all maskeringstejp och montera tillbaka däcket på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98173.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.