De bästa Hjul för en 300C

Även om varje aspekt av en bil är viktigt för den totala prestandan , hjulen är utan tvekan den viktigaste aspekten . Detta är , naturligtvis , för om du hade en bil utan hjul du skulle ha något sätt att göra din bil att gå någonstans . Så det är viktigt att du har den bästa hjul på din bil . Det finns några alternativ för hjul som är idealiska för en 300C . Storlek

För 300 , erbjuder Chrysler tre olika möjliga storlekar för hjul . Du har möjlighet att få 17 - tums hjul, 18 - tums hjul , eller 20 - tums hjul , som är smidda SRT8 polerad - aluminiumhjul . Det finns inte en storlek av hjul som är bättre än de andra. Snarare är det mer av en fråga om personlig preferens av storleken på hjulet du vill att din bil har .
Lättmetallfälgar
p Det finns ett brett utbud av designer för lättmetallfälgar erbjuds av Chrysler . Lättmetallfälgar har en mer dämpad , metalliskt utseende och är inte alltför flashiga eller blankt . Utformningen av däck beror på vad ägaren till bilen tycker ser bäst ut för sin bil .
Kromade fälgar

Många Chrysler hjul krom . Dessa är också ett alternativ för 300C . Chrome fälgar har en mycket blankare utseende än lättmetallfälgar . Dessa är också erbjuds i en mängd olika utföranden som kan väljas per önskemål av ägaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98234.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.