Hur du köper bra däck

Dina däck är en av de viktigaste delarna av din bil . Med dåliga däck kan vara mycket farligt för dig och andra förare . Att köpa nya däck är inte något man gör varje dag , men när du gör se till att du väljer bra. All - Season

Oavsett om du väljer en standard eller högpresterande däck , välja en som det är all - säsongen . Detta kommer att ge bästa grepp i både vått och torrt väder . Standard -runt-däck brukar också erbjuda de bästa garantierna .
Högpresterande

högpresterande däck är ett bra alternativ för sportbilar eftersom de erbjuder bättre hantering och grepp. Ultra högpresterande däck erbjuda ännu bättre hantering , men brukar inte komma med en slitbaneförslitning garanti .
Specifikationer

matcha specifikationerna för dina nya däck till dem av dina gamla däck . Annars kanske du välja ett däck som inte är rätt för vikten av ditt fordon som kan orsaka allvarliga problem . Addera Treadwear Garanti

Fråga om slitbaneförslitning garanti . Detta är ett visst antal miles att tillverkaren garanterar slitbanan kommer att pågå och dina däck kommer att ersättas om slitbanan slits ut för tidigt . Garantier kan vara så hög som 100.000 miles eller så lite som ingen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98185.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.