Hur Jämförelse Shop för däck

Varje gång du kör din bil, bära du däcken. När ett däck slits för mycket, eller om du får ett betydande hål i ett däck, då måste du byta ut den. Bildäck, men kan vara dyrt och variera allt från $ 100 för alla fyra däcken till mer än $ 700 för alla för däck. För att få det bästa erbjudandet på däck, måste du jämföra shop genom att kontakta flera däck återförsäljare och jämföra priser mellan däck märken och modeller. Instruktioner
1

Identifiera din däckstorlek. Den däckstorlek ligger på sidan av dina däck och är en kombination av bokstäver och siffror i följande formulär: ". P175/65R13" Den "P" indikerar att det är ett passagerarfordon däck, är det första numret bredden av däcket, är det andra numret däckets sidförhållande, betecknar "R" att det är ett radialdäck, och det sista talet är diametern av däcket. Skriv hela talföljden nedåt.
2

Kontakta lokala bildelar butiker och däck butiker ersättare. Fråga butikerna om de har din storlek däck i lager, och priserna på varje däck. Skriv ner de märken och modeller av däcken, liksom priserna. Vidare frågar om det finns några specialerbjudanden som finns, såsom "köp tre däck, få en gratis." Butikskedjor, såsom Pep Boys, Walmart, Bridgestone och Firestone bära och installera bildäck. Kontakta även mindre lokala Bilverkstäder och mekaniker i ditt område.
3

Välj en däcktyp. Det finns många olika typer av däck på marknaden och du måste välja ett däck som bäst passar dina behov. Det finns högpresterande all-season däck, regelbundna all-season däck, touring all-season däck, dubbade vinterdäck och stud-avdrag vinterdäck. Tänk på din klimat och miljö, välj en däcktyp. Visa även tillverkaren av däcket. Vissa är av en högre kvalitet än andra, men det betyder inte att det kommer att räcka längre. Fråga alltid hur lång tid, i genomsnitt, kommer den speciella däck pågå.
4

Jämför däcken efter pris och stil. När du har bestämt däcktyp och gör, jämföra priser och välja de däck som ger dig den kvalitet du vill ha till ett pris du har råd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98151.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.