Hur man mäter däckstorlekar

När du vill matcha stora däck till din bil , ibland är det lätt . När du behöver en 235/75-15 däck bara be om det i antal . Komplikationer uppstår när talsystemet på ett däck är helt annorlunda. Allt du kanske vet , det är tolkningsbar i en sådan situation , är du behöver en 15 tums däck och de har en. Det är inte tillräckligt med information för att välja rätt däck . Instruktioner
1

Ett sätt att matcha upp däck med olika talsystem , är att placera däcken sida vid sida . Om du inte kan läsa siffrorna , får ett måttband eller måttstock , att kontrollera du para ihop två 15 tums däck för exempel . ( De inre måtten hos däcket ( hålet ) kommer att vara 15 inches , om den är konstruerad för att gå på en 15 tums fälg .
2

att kontrollera de två 15 tums däck är en match i höjd , du kan jämföra däcken när de är sida vid sida . vid placering av däck sida vid sida är inte bekvämt , mäta yttermått varje däck . Helst vill däcken vara exakt samma höjd , men ibland är detta inte möjligt , särskilt i rush situationer . komma nära som en match i höjd som du kan . i nödfall kan du behöva nöja ett däck som är över en tum olika i höjd .
3

du kan också jämföra slitbanebredd genom att placera däcken ihop ände mot ände eller mäta slitbanebredden med ett måttband . Exakt samma spårvidd är inte lika viktigt som de ovan angivna måtten . Däremot kan en 6 tum bred fälg inte hantera en 12 tum breda däck eller vice kontra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98030.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.