Goodyear Assurance Däckspecifikationer

Goodyear Däck tillverkar en mängd olika däck för bilar, sport-utility fordon, minibussar och lastbilar. Goodyear har också ett däck linje speciellt för vinterkörning. Goodyear Assurance däckgruppen är specifikt för bilar och minibussar, och det finns tre olika modeller av Assurance däck: den Assurance ComforTred, Assurance TripleTred och Assurance Fuel Max. Asurance ComforTred

Assurance ComforTred har en dubbel komfortzon som är tänkt att optimera komfort och köregenskaper. Den har också i genomsnitt 20 procent mer kudde, och Goodyear klassificeringssystem värderar ComforTred en 10 för både åkkomfort och tystnaden av åkturen. Andra funktioner inkluderar ComfortEdge sidoväggar, asymmetriskt slitbanemönster och breda perifera spår. Goodyear gav också ComforTred en nio för torra underlag, blött väglag och snö dragkraft.
Assurance TripleTred

Assurance TripleTred däcket är konstruerat med tre zoner. Varje zon är särskilt utformade för att hantera olika väglag. Det finns en is zon, en vatten zon och en torr zon. Vattnet zonen har djupt skurna Aquachannel spår för att kanalisera vattnet bort från hjulet och bilen. Isen zonen har en sammankopplande rutmönster för extra dragkraft, och det torra området funktioner trampa armering för bättre hantering. På Goodyear rating system, TripleTred den Assurance fått 10 i torr, våt och snö dragkraft, och en åtta i åkkomfort och tystnaden av attraktionen.
Assurance Fuel Max Review

Goodyear hävdar att Assurance Fuel Max däck kommer att spara pengar vid bränslepumpen. Över livet för alla fyra däcken på din bil, kommer du att spara 2600 miles värt av bränsle. Detta är beräknat på en fyra-procent bränsleekonomi förbättring under 65.000 mil slitbanan däckets livslängd i jämförelse med standarden Goodyear Assurance P195/65R15 storlek på däcket, enligt Goodyear. De drog denna slutsats efter att ha testat Fuel Max på en 2008 Honda Civic. Däcket fick betyget åtta i torra underlag, åkkomfort och tystnaden rida. Den fick också en nio för våt dragning och sju för snö dragkraft på Goodyear bedömningsskala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98205.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.