Hur man installerar bredare däck på en Audi

Audi är en högt ansedd tysk märke. De bilar som företaget gör är ofta all-wheel-drive och är känt för sin prestanda, kvalitet och stilig design. Dessa är också populära bilar för att modifiera och trimma. En sak som ofta görs är installationen av bredare däck för bättre prestanda och estetik. Du kan vanligtvis installera bredare däck på dina befintliga hjul (om inte däcken är redan så bred som möjligt) eller installera bredare hjul samt bredare däck. Saker du behöver
Bredare däck
Ordet jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

bestämma vilken storlek däck du vill installera. Du kanske eller kanske inte kan använda dina befintliga hjul, beroende på vad bredden av det nya däcket kommer att bli. Om du vill installera däck som är mycket bredare än dina befintliga, kan du behöva använda bredare hjul också. Ett exempel skulle kunna ersätta 205/60-16 däck med 255/45-16 däck. Den nya bredare däck skulle nog inte passa bekvämt på hjulen. Om du installerar däck som bara är lite bredare, kan du använda dina befintliga hjul. Ett exempel skulle kunna ersätta 205/60-16 däck med 225/55-16 däck. Med nya fälgar kommer även att låta dig att gå med en större diameter hjul och däck paket.
2

Bestäm hur bred dina hjul är. Audi kommer med ett stort utbud av hjul storlekar, några breda och några inte så bred. Titta i din instruktionsbok eller baksidan av hjulet för storlekarna. För att titta på baksidan av hjulet, lossa muttrarna, lyfter bilen och ta bort hjulet. Ge storlekarna till ett däck för att ta reda vilka däck passar. Addera 3

Se till att den yttre diametern av din nya däck är samma som din gamla däck. Detta kommer att bestämmas av profilen hos det nya däcket, som är avståndet från den yttre kanten av hjulet till den yttre delen av däcket. Om hjulet och däcket är kortare eller längre, kommer din hastighetsmätare läser inte korrekt.
4

Köp dina nya däck och, i förekommande fall, nya hjul.
5

Ha däcken monteras på dina befintliga hjul om du inte får ett hjul och däck paket. Försök inte montera däcken själv eftersom det kräver speciell utrustning för att utföra korrekt. Om du köpt ett hjul och däck paket kan du installera dem själv. Lossa muttrarna till hjulen, och lyft bilen med en domkraft. Montera de nya fälgar och däck ett hörn i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98150.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.