Pirelli Däck specifikation

Pirelli Tire Co grundades 1872 och växte till den femte största däckföretag i världen, med 20 fabriker verkar i 160 länder. Pirelli erbjuder en mängd olika däck modeller, inklusive Ultra High Performance, High Performance, Performance och Helårsdäck Performance, samt flera olika däck racing. Alla däck har specifikationerna av en kod på sidoväggen och i Pirelli katalogen. PZero Nero Helårsdäck

Pirelli är All Season Ultra högpresterande däck är utformade för att fungera effektivt under svåra väderförhållanden, inklusive regn, ljus is och snö. P Zero Nero All Season är byggd med en kvarts förstärkt gummiblandning som gör att däcken att prestera på hög standard i extremt torra och våta luftfuktighet. Slitbanan är utformat för att förbättra enheten kvalitet under acceleration och inbromsning med dess ökade styva fotavtryck och utanför blocken knuffar.
Performance Vinter

Pirelli Winter prestanda Snowcontrol däck har utvecklats speciellt för kompakta fordon och arbeta skickligt i snö och is situationer. De använder en hög halt av kiselsyra slitbaneblandning som är gjuten i ett däcks slitbanemönster för att ge det extra dragkraft. Deras inre struktur består av två stålband som är förstärkta av nylon som ger åkkomfort vid höga hastigheter. Dessa däck känns igen på sitt berg snowflake symbol och bör installeras i set om fyra.
Standard Touring All Season

Pirelli utvecklat sin Standard All Season Touring däck för ett brett utbud av fordon, inklusive stadsjeepar, minibussar sedans och kupéer. Dessa däck är utformade för att ge bra grepp i alla fyra årstider, inklusive regn och ljusförhållanden snö. De rider smidigt på de flesta ytor samtidigt som det producerar låg ljudnivå.
Track and Competition

Pirellis High Performance division däck gör utformade för fordon på förarens skolor och spår ras. Däcken byggda med 6/32 inches av mönsterdjup är främst avsett att användas på fuktiga banor, medan däcken rakat ner till 3/32 eller 4/32 inches är främst avsedda att användas på torra banor.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98251.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.