Hur du köper däck online

Köpa nya däck till din bil på nätet kan vara en snabb, billig och enkelt sätt att få däcken du behöver. Det finns många webbplatser som hjälper dig att hitta rätt märke och däck styla din bil behöver utan krångel med försäljare som försöker slå de dyraste däcken i butiken för dig. Du kommer att behöva några grundläggande bitar av information och ett kreditkort och du kommer att vara på väg att hitta rätt däck för dig och ditt fordon. Saker du behöver
Däckstorlek Number
Däck Hastighet Antal
Load Range bokstäver US Internetuppkoppling
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Titta på sidoväggen av din nuvarande däck och leta upp numret däckdimension. Du måste se till att oavsett vilken typ av däck du köper kommer att kunna passa märke och modell av din bil.
2

Hitta bokstaven lastområdet på däck. Detta brev kommer att berätta hur mycket belastning eller vikt däcket klarar och inte vara under stress.
3

Hämta antalet hastigheter upp dina gamla däck också. Detta nummer talar i princip hur mycket snabbare däcket klarar innan den når den maximala mängden slitage. Dina nya däck kommer att behöva matcha detta nummer också.
4

Besök några webbplatser som säljer däck och göra en del pris kontroll på olika namn varumärken. Den översta namn märken du vill titta på är Goodyear, Michelin och Firestone. Leta däcken med rätt storlek, hastighet och belastning sortiment brev och jämföra priser för att hitta vilket märke har den bästa däcket för bästa pris.
5

Kontrollera treadware betyget på däcken du har valt . Ju högre grad på däcken den tjockare och mer långvarig däcket kommer att bli. Detta kan göra däcken lite dyrare, men det är värt det att ha bra och säkra däck till din bil.
6

Lägg däcken i din varukorg och sedan vidare till kassan på hemsidan. Ange alla dina kreditkort eller checkar information och köpa däcken. Du kan behöva registrera dig för ett gratis konto med webbplatsen handlaren för att avsluta checkar ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98034.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.