Hur du anpassar en 2002 Toyota Camry Med 18 tums chrome fälgar

Anpassa din 2002 Toyota Camry med 18-tums kromade fälgar är en enkel och okomplicerad uppgift. Medan byta fälgar kan göras av en enda person, är det ofta lättare med hjälp av en vän eller familjemedlem. Större eftermarknaden fälgar är ofta tung, särskilt när de är klädda i krom. De tenderar också att vara skrymmande och svåra att manövrera. Installera aldrig fälgar som är böjda eller fel storlek för din bil. Fel storlek och böjda fälgar kan skada din Camry och frågor orsakar i styrningen. Saker du behöver
18-tums kromade fälgar
domkraft
Lug skiftnyckel
Wheel spacers
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Toyota Camry på en plan yta.
2

Lossa muttrarna på ett av hjulen med en klack skiftnyckel. Leta upp jack punkten under bilen. Detta område kommer att vara ungefär en fot från kanten av hjulet väl mot mitten av bilen. Domkraften punkten är formad för att inrymma den övre delen av domkraft. Placera domkraften under denna punkt och sakta lyfta upp bilen med domkraft tills däcket är ett par inches från marken. Ta bort muttrarna och dra hjulet från bilen.
3

Placera ett hjul spacer på mitten av insidan av eftermarknaden fälgen. Ett hjul spacer är en liten, rund skiva typiskt gjorda av plast eller metall som säkerställer en tät passning mellan hjulet och bilen. Placera hjulet på bilen och byt muttrarna med klack skiftnyckel, dra åt dem om 75 procent av vägen.
4

Sänk bilen till marken med domkraft. När bilen är på marken, dra åt muttrarna ordentligt. Upprepa steg 2 och 3 för resten av hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97866.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.