Hur du köper fälgar till en Mitsubishi Outlander LS

Mitsubishi Outlander lanserades 1999 och är fortfarande produceras i dag, men det har uppdaterats under åren och har gått igenom flera produktområden cykler. Outlander är en tuff, praktisk SUV. Liksom de flesta bilar och lastbilar, men när Outlander lämnar fabriken är den försedd med konservativt-stora hjul och däck. En vanlig uppgradering är installation av olika, eftermarknaden hjul, som kan erbjuda en egen look, mer prestanda (från mindre vikt och /eller större storlek) eller helt enkelt byta ut de ursprungliga hjulen. Saker du behöver
Ordet jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Besluta om storleken på hjul som du vill installera. När det kommer till en SUV som Outlander, en relativt stor fordon kommer större hjul och däck fylla i hjulhusen. Men om du inte vill köpa nya däck och hjul, då du kommer att behöva använda samma diameter på hjul som du för närvarande har att låta de befintliga däcken för att passa på de nya hjulen.
2 < p> Välj typ av hjul som du vill ha genom att kolla in de val som finns på nätet, till exempel Tire Rack. Outlander är relativt enkel styling lämpar sig väl för en chunky fem eller sex ekrar. Det finns också flera val när det kommer till slutet på hjulen, från krom till målade. Utseendet på en uppsättning hjul är en rent subjektiv fråga, så du kan i slutändan gå med en stil som tilltalar dig.
3

Verifiera korrekt navet mönstret och nödvändiga förskjutningen för ditt fordon . Outlander använder en 5 mm från 114,63 mm bultmönster. Varje hjul som du vill använda måste ha samma bultmönster för att passa på din Outlander. Förskjutningen hänvisar till där hjulet sitter i förhållande till suspensionen. Om du köper fel offset hjul, kan du få problem med däcken och hjulen gnugga på avstängning eller karossen. Den butik som du köper dina fälgar från kan avgöra om de kommer att passa din Outlander.
4

Bestäm var att köpa fälgar från många återförsäljare där ute, vare sig online eller på en lokal specialitet däck butik. Däcken kan köpas redan monterad från ett företag på nätet, som Tire Rack, då de kommer att skickas till dig. Därifrån kan du antingen installera dem själv eller ta dem till ett hjul butik för att få dem installerade. Mest ansedda däck butiker har en returrätt om fel hjul köps så länge de inte faktiskt används. EBay är en annan återförsäljare att överväga, särskilt för konkurrenskraftiga priser, utan bara se till att du får rätt hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97843.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.