Hur man beräknar Rim Storlek

Bil fälgar är metalliska nav som ger en kärna för ett däck för att vila på . Medan varje bil kommer med dem nya , många auto ägare vilja installera snyggare och dyrare fälgar till sina fordon efter köpet för att fånga ögonen och göra en dekorativ uttalande . Oavsett om din bils fälgar är avsedda att vara flashig eller inte , tjänar de som en viktig säkerhetsfunktion för fordonet , är det viktigt att använda endast fälgar som är rätt storlek för ditt fordon . Beräkning fälgdiameter är en enkel procedur . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Undersök dina däck . Det bör finnas tre nummer som anges på den inre kanten , med det tredje numret är däckets innerdiameter i inches . Detta kommer också att vara din fälgdiameter . Till exempel skulle ett däck med måtten " 205/45R16 " har en fälgdiameter av 16 inches diameter .
2

Använd ett måttband för att bestämma diametern på din fälg . Mät rakt över kanten från ena sidan till den andra för att få fram korrekt fälgstorlek .
3

Mät fälgbredd ( eller bredden av däcket subtrahera lite vanligtvis ) för att bestämma tjockleken av fälgen. Du behöver denna information för att korrekt beställa rätt storlek på ersättning fälgar för din bil . Du vill att dina fälgar att ha samma bredd som den ursprungliga utrustningen fälgar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97886.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.