The Best Lätt Racing fälgar till en Tarmac Racer

Sporten i rally bilspel är välkänd och respekterad i världen av idrotten bilspel. De som deltar i drifting och dragracing evenemang väljer Tarmac Racers grund av sin lätta vikt och kvalitet fjädring. För att lägga till stil och hantering av din Tarmac Racer, titta på att hitta den bästa kvalitet fälgar dina pengar kan köpa. VOLK GT hjul

Volk racing hjul är top of the line när det gäller att välja rätt hjul för din Tarmac Racer. Dessa fälgar är tillverkade av Rays Engineering i Japan, som gör racing hjul för gata och bana. Din Tarmac Racer glider smidigt över vägen med lite tyngd för att hålla den tillbaka. Volk racing fälgar används av topplagen i racing världen på grund av deras förmåga att förbättra hantering och prestanda. Från och med februari 2011, kan du hitta en uppsättning Volk GT fälgar i butik och online från $ 624,95 till $ 950,00. Addera Enkei RPO3

Dessa racing, tillverkad av Enkei , kommer att gå bra på din Tarmac Racer. Oavsett om du racing eller köra till och från arbetet, fälgar dessa eleganta, lätta att lägga till bilens hantering och prestanda. Enkei är känd för att höja standarden på hjul med sina nya metoder för att producera högkvalitativa aluminiumhjul. Enkei RPO3 racing hjul kan hittas på nätet, i februari 2011, till ett pris av $ 1199,96.
Rota D2 hjul

Rota racing hjul är höga kvalitet hjul för att förbättra hanteringen och dragning för din Tarmac Racer. Dessa fälgar har varit i produktion under de senaste 30 åren, vilket gör dem ett bra val för den bil entusiast. Rota är väl känt i racing världen för sina fantastiska provningsförfaranden och lätt design. Rota D2 racing hjul har samma utseende som andra japanska märken, men kan köpas för nästan halva priset. Från och med februari 2011, kan Rota D2 racing hjul köpas online som en uppsättning för $ 620,00.
Oz Allegrelita HLT

Oz aluminium racing hjulen är konstruerade för att förbättra ser och prestanda för din bil. För dem med en Tarmac Racer, Oz Allegrelita HLT tredelade fälgar erbjuder stabilitet och en bekväm åktur. Oz racing fälgar har funnits på marknaden under de senaste 40 åren, som ger kvalitet och konsistens. Tillverkningen av dessa fälgar innefattar en noggrann process för kvalitetskontroll, och se till att ge dig de bästa hjulen dina pengar kan köpa. Från och med februari 2011, kan du hitta Oz Allegrelita HLT fälgar på nätet för $ 1280,00.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97813.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.