Hur man håller Center Caps blir stulen

I mitten mössa av fordonets navkapsel måste tas bort för att lossa muttrarna som håller hjulet på plats. Center caps kan innehålla fordonets varumärke eller logotyp, och är typiskt konstruerade av en hållbar plast eller aluminium. Eftersom de lätt kan tas bort med en tjuv, är de ofta stjäls och säljs på andrahandsmarknaden. Det är svårt att hindra dem från att bli stulen, men du kan köpa och installera ett system för lock låsning för att minska risken. Saker du behöver
rörtång
Bil jack
stödbenet
Borrmaskin
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Inköp ett center cap låssystem. Dessa system säljs på många eftermarknaden fordon butiker och fälg. De är gjorda av varumärken som Caploc. De kan installeras på fordonsindustrin butiker eller du kan göra jobbet själv.
2

Ta centrum locket från ena hjulet och lossa en lug nut. Jack hjulet från marken och satte en pallbock under bilens ram. Skruva tappmuttem fullt.
3

Borra ett hål i mitten mössa med en borr som motsvarar den gemensamma jordbrukspolitikens materialet. Placera ringen som finns på änden av kabeln i locket låssystem över tappmuttem. Dra tappmuttem tillbaka på stuteriet över ringen.
4

in skruven på andra änden av kabeln i hålet du borrade i locket. Justera storleken på hålet för att montera skruven, om så krävs. Dra kabeln för att säkerställa att den fungerar undervisas mellan skruven och tappmuttem.
5

bort stödbenet och sänka bilen. Dra tappmuttem du bort specifikationerna i bilens instruktionsbok och sätta locket på plats. Håll nyckeln som passar skruven fäst kabeln på en säker plats, t.ex. din nyckelring. Från och med nu måste du sätta in det i skruven och lossa kabeln innan du kan ta bort ditt center lock. Upprepa proceduren på de andra tre hjulen på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97814.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.