Hur man tar bort Tuner Lugs

Tuner klackarna är smalare Lugnuts som används med eftermarknaden hjul på bilar. De tunnare klackarna möjliggöra bättre frigång för olika eftermarknadsprodukter hjul. Förutom att vara smalare - och ofta längre - tuner klackarna kommer att kräva användning av särskilda 5-punkts borttagning uttag, vilket gör avlägsnandet svårare. Om en ägare har tappat eller på annat sätt tappat nyckeln till de specifika tuner klackarna på en bil, kan klackarna fortfarande tas bort med lite extra ansträngning. Saker du behöver
omfattande uppsättning sockets
Breaker bar
Tuner klack nyckel
Tuner klack borttagningsverktyg
Impact pistol eller mallet
Visa fler instruktioner

1

Skjut tuner klacken nyckel över tunern lugnut. Tuner muttrarna säljs som en uppsättning kommer att innehålla en nyckel som kommer att ha en vanlig mutter på slutet, över vilken en socket passar. Använda en lämplig hylsa fäst till en breaker bar, lossa tuner klacken som du skulle lossa fabriken lugnut. Om du inte har nyckeln kan försöka skaffa en ny nyckel, eller försök att fysiskt ta bort tunern klacken.
2

Kontakta tillverkaren av tunern klackar för en ersättare nyckel om du har tappat den original tuner nyckel.
3

Besök en lokal bil butik som specialiserat sig på eftermarknaden hjul, är chansen att de kommer att ha en lämplig nyckel som passar din tuner klackar, eller besitter en universell kit lugnut borttagning .
4

Köp en klack verktyg mutter borttagning som du kan använda för att ta bort tunern klacken. Borttagningsprogram kanske kan greppa tunern klacken. Använd borttagningshylsa med en breaker bar för att ta bort tunern klacken. Borttagning verktyg finns tillgängliga på lokala fordonsindustrin butiker.
5

våld avlägsna tunern klacken genom att hamra en hylsa på tunern klacken. Om du inte kan få en nyckel eller borttagningsverktyg hjälp av ovanstående metoder, kan du ta bort tunern klacken med våld. Notera detta kommer sannolikt förstöra tuner klacken. Ta en effekt uttag som är nära i storlek till tunern släpa och placera den över huvudet. Använda en effekt pistol, eller klubba, hammare uttaget på tunern klacken. Använda breaker bar, ta bort effekterna socket-tuner klack som en enhet från hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97779.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.