Hur man lyfter en bil att passa Big Fälgar

En av de vanligaste uppgraderingar för många bilar som är anpassade efter deras ägare är installation av större hjul och däck, ofta mycket större hjul och däck. Installera en större hjul och däck paket är i grunden detsamma som att installera en lager-stora hjulet. Om emellertid det nya hjulet är extremt hög (till exempel en 22-tum eller större hjul), kan det vara svårt att lyfta fordonet tillräckligt hög för att montera hjulet. Åstadkomma detta med en SUV domkraft som lyfter fordonet högre än en standard jack, med högväxt pallbockar. Saker du behöver
SUV /lastbil domkraft
Tall pallbockar
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan, jämn yta. Placera fordonet i växeln eller i parken, om det är en automatisk och ställa nödbromsen.
2

Lossa hjulbultarna på de befintliga hjul med rörtång. Placera dynan på golvet jack under lämplig domkraftsfäste. Detta kommer att variera beroende på märke och modell av fordon.
3

Lyft bilen med domkraften så högt som uttaget kommer att gå. Skjut stödbenet under fordonet i rätt område. Sakta sänka domkraft så att fordonet sänker på stödbenet och är tryggt och säkert stöd.
4

bort muttrarna och sedan ta bort den befintliga ratten. Skjut in det nya hjulet och däcket på navet. Dra åt muttrarna för hand. Lyft bilen med domkraft, dra domkraften stå ut från vägen och sänk bilen till marken.
5

Dra åt hjulbultarna till lämplig inställning med momentnyckel. De flesta fordon använder en klack inställning åtdragningsmoment på omkring 89 ft /lbs men du bör kontrollera instruktionsboken för rätt åtdragningsmoment.
6

Upprepa ovanstående steg för de återstående hörnen på fordonet, ta bort och byte av hjul en i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97768.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.