Att montera fälgar på en Pontiac Grand Am

En uppsättning av eftermarknaden fälgar kan bidra till att ge din Pontiac Grand Am ett helt nytt utseende. Dessa fälgar är populära bland många bil entusiaster, kommer i en mängd olika storlekar, fälgar från blygsamma 18-tum till extremt stora 26-tums modeller. Montering dessa fälgar på din Grand Am kan kräva användning av en hjulbult mönster adapter, särskilt om bultmönster på eftermarknaden fälgen är annorlunda än aktiemarknaden bultmönster på Grand Am. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
gängsmörja
Hjulbult mönster adapter
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Bestäm om dina fälgar passar på din Pontiac Grand Am. Inte alla hjulen kommer att kunna passa på grund av glapp-och bult mönster frågor. I vissa fall kanske du kan ha adaptrar monterade på din hjulnaven i rätt bultmönster i dina fälgar.
2

Lossa hjulet klackarna på de gamla hjulen med en rörtång. Höj bilen med en domkraft och stöd bilen på pallbockar. Avsluta demonteringen klackarna och demontera hjulen.
3

Applicera ett tunt lager gängsmörja till baksidan av bultmönster adaptern och skjut den på hjulnavet. Använd bultarna för att fästa adaptern till hubben. Använd en momentnyckel för att dra åt adaptern till momentet belopp anges av adaptern tillverkaren.
4

Montera fälgen på hjulnavet och använda hjulet klackarna tillhandahålls av fälgtillverkaren. Fäst flänsarna på fälgen. Använd ett Ratchet och uttag för att lätt dra öronen innan du sänker bilen.
5

Upprepa proceduren för varje hjul. Avlägsna domkraften och sänka bilen när du är klar. Använd momentnyckel för att dra öronen till momentet belopp anges av fälgtillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97810.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.