Hur Black Out Fälgar

Ha mörklagda fälgar är ett sätt att göra ett uttalande utan att gå med den vanliga krom eftermarknaden fälgar. Mörklagda fälgar är helt svart med liten eller ingen annan färg visning. Du behöver inte betala mycket för att få blackout effekt. I själva verket kan du använda fälgar som är på din bil nu. Du kan släcka din egen eftermarknaden eller fabriken fälgar rätt i din uppfart. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Scrub Handdukar borsta
vax och fett remover
Maskeringstejp
maskeringspapper
svart sprej kan måla
Spray kan rensa coat paint
Visa fler instruktioner
1

Tvätta fälgar med biltvätt tvål och en skurborste för att avlägsna all smuts och bromsdamm. Tvätta fälgarna ordentligt och torka dem med en handduk. Låt dem torka helt. På däcken, med början under kanten på fälgen, för att hålla färgen sprutdimma off av däcken
2

Place maskeringstejp och papper. Använd maskeringstejp för att täcka luftventilen beror på varje fälg så att de inte blir förseglad med färg.
3

Spray tre ljusa lager svart färg på fälgarna, hålla burken 6 till 8 inches från ytan. Håll rockar ljus och även så att färgen inte rinner. Låt varje lager torka i 15 minuter vardera.
4

Täck mörkläggas fälgar i två lager klarlack måla med samma spruttekniker används för att spraya svart färg. Låt sista pälsen torka i 3 timmar innan du hanterar fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97898.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.