Att montera 18-tums fälgar på en 1992 Mustang

Installera en större uppsättning lättmetallfälgar på en 1992 Mustang är en vanlig uppgradering, särskilt om bilen har modifierats med en prestanda fjädring och kraftigare motor. Större hjul inte bara ser bättre ut, låter de dig att passa bredare, lågprofildäck för en ökad hantering. När du installerar 18-tums hjul på en räv-organ Mustang (som denna generation kallas), är det viktigaste att se till att däcken är rätt profil och kommer inte att gnugga på karossen. Instruktioner
1

Hitta de hjul som du vill. Det finns många företag som säljer fälgar som passar på en '92 Mustang. När du har hjulen, ha rätt däck installerade på dem med en professionell däckverkstad. Till exempel, om du installerar 18-by-8.5-tumshjul fram och 18-av-10-tums hjul på baksidan, skulle du vill använda ett 245/40-18 däck på framsidan och en 285/30 -18 däck på baksidan. Profilen på däcket kommer att förändras, dock beroende på den exakta bredden på hjulet du använder.
2

Park Mustang på en plan yta och ställ in nödbromsen. Placera bilen i växel eller i "Park" om den har en automatisk växellåda. Lossa muttrarna på de befintliga hjul med en rörtång.
3

Lyft Mustang med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Upprepa denna process för de övriga tre hörnen på bilen tills alla fyra hörnen stöds av pallbockar. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen.
4

Skjut de nya 18-tums hjul på nav i alla fyra hörnen. Gänga på muttrarna för hand och dra åt dem med rörtång. Snurra hjulen runt för att se till att de inte kommer i kontakt med någon av broms-eller fjädringskomponenter.
5

Sänk Mustang tillbaka till marken genom att först lyfta den med domkraft och sedan skjuta jack står ur vägen. Sänk bilen till marken. Slutför dra åt muttrarna med momentnyckel till 85-105 Nm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97770.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.