Hur man installerar XM Direct till en Honda Fit

XM Satellite Radio fungerar genom att skicka musiken strömmar från ett system av satelliter som kretsar runt jorden. Du kan montera detta system i alla bilar med hjälp av XM direkt anslutning till någon av bolagets bil radioapparater. Aux-anslutning i bilen kommer att acceptera ledningen från XM radio och ger dig tillgång till XM: s programplanering. Saker du behöver
XM radio
AUX kabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren på din Honda Fit och sitta i förarsätet. Leta upp AUX-ingång linje på mitten streck. Om din Honda Fit har en navigering paketet så kommer det att ha en AUX-port under skärmen. Om din Honda Fit inte har navigation paket kommer AUX-anslutningen kommer att vara till höger om LCD-panelen på radion. Anslut AUX-kabeln i AUX-porten och låt kabeln dingla ner för nu.
2

Placera XM satellitradio fäste på toppen av din bils instrumentbrädan och fäst den ner. Sugkoppen måste ha kontrollarmen roteras för att göra det fäster vid instrumentbrädan. Skjut XM radio i monteringsarmen tills den griper i kontakterna. Anslut AUX linjen i fästet och sedan slå på XM radio.
3

Slå på din bil och välj AUX-ingång på din radio eller på navigeringsskärmen. Välj radiostation på skärmen för XM radio och justera volymen på Talar tills du kan höra musiken. Justera han volymen på XM radio om du inte hör något. Om XM radio batteri är dött sedan ansluta kabeln billaddare till fästet för att driva din XM radio. Satellite radio tar mycket energi jämfört med andra radioapparater. Använd twist band att slå upp slack i AUX-kabel och laddningskabeln för att hålla trådarna ur vägen.
4

Avlägsna XM radio från vyn när du lämnar bilen. Precis som GPS-enheter, de är frestande mål för bil tjuvar. Det skulle också vara klokt att ta bort fästena som är en självklar signal att du har dyra elektronik i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97744.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.