Hur man tar bort en 2003 Cavaliers Dash

Instrumentpanelen är plasten trim i 2003 Cavalier som täcker kombiinstrumentet och mittkonsolen. Oavsett om din dash har sprickor eller solskador eller du helt enkelt vill anpassa din bil med en anpassad instrumentpanel, kan du ta bort streck själv med några verktyg. Dashboard avlägsnande är en tidskrävande process och kräver att du hanterar bitarna noga så att du inte bryter de många plastclips som håller det. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Ratchet satt
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förare och passagerare främre dörrarna. Stick in en spårskruvmejsel mellan instrumentbrädan och plastskyddet, och bänd bort kåpan på varje sida.
2

Ta bort den svarta skruven underifrån plastskyddet på vardera sidan av instrumentpanelen med hjälp av en spärr. Addera 3

Ta bort skruvarna som håller vent center defroster överst på instrumentpanelen med en stjärnskruvmejsel. Stick in en spårskruvmejsel mellan centrum defrostermunstycke och streck, och bänd upp för att ta bort det.
4

Ta bort de två skruvarna under mitten defrostermunstycke med en spärr. Det finns en skruv på vänster sida och en bult på höger sida.
5

Öppna upp handskfacket facket på passagerarsidan, och ta bort de fem skruvarna runt övre inre kanten av handsken box med en spärr, tre bultar är svart i färgen och två är mässingsfärgade
6

tag Dash övre kanterna runt mätaren bezel och lyft upp för att frigöra plastclipsen nedanför.. Ta instrumentbrädan toppen.
7

Ta bort de tre skruvarna ovanför kåpmittdel och mätare montering, under instrumentpanelen locket, med en spärr.
8

tag i instrumentbrädan stadigt och dra den mot den bakre delen av bilen för att frigöra klämmorna. Arbeta dig runt hela instrumentbrädan tills alla clips är urkopplad och du kan fritt ta bort instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97464.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.