Mopar Remote Starter Specifikationer

The mopar, eller Motor Parts Company, är dotterbolag till Chrysler, Dodge och Jeep företag motor som säljer fabriken delar samt eftermarknaden tillbehör för fordon som tillverkas av Chrysler, Dodge, Jeep, och nu nedlagda Plymouth motor bilföretag. Mopar gör en mängd olika delar, från motorerna och generatorer som krävs för att göra fordonen fungerar, till eftermarknaden tillbehör såsom fjärrstart och nyckellösa låssystemet. Om du funderar på en Mopar avlägsen starter, är det bra att veta de specifikationer som gör en Mopar fjärrstart och nyckellösa låssystemet annorlunda. Kompatibel med fordonets elektriska system

Många moderna bilar är komplexa, datorstyrda maskiner som är mycket känsliga för ändringar i sina elektroniska system. Den Mopar fjärrstart systemet är kompatibelt med och utformade för att fungera och integreras med, specifika Chrysler specificerade datasystem och andra elektriska apparater som finns på fordon som tillverkas av Chrysler Corporation. Som ett resultat, kan du finna att det finns färre potentiella problem med integration om du installerar en Mopar fjärrstart systemet i din Mopar bil än om du installerar en eftermarknad non Chrysler systemet.
Factor Fjärrkontroll Integration

Mopar fjärrstart systemet kan integreras direkt med din befintliga keyless inresa nyckelbricka och fjärr post system, så att du inte behöver köpa eller bära andra nyckelbrickor som kan vara skrymmande eller köra slut på batteri, brytas eller gå vilse. Detta innebär också att du inte behöver köpa ett separat nyckelbricka, vilket kan bli dyrt, när du installerar Mopar fjärrstart och nyckellösa låssystemet.
Aktivering och Power

MOPAR nyckellösa låssystemet kan aktiveras från upp till 300 meter bort från fordonet. Det kommer att finnas kvar på, vilket gör att fordonet som skall värmas eller kylas till den förinställda temperaturen som är i klimatkontroll modulen, för högst tio minuter utan en nyckel som sätts in i startlåset.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97401.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.