Så här byter du lädersäten i en Audi Cabriolet

Erkänd för sin europeiska design är Audi TT Cabriolet en lyxig och sportig roadster med två dörrar och uppvärmda lädersäten. Små partiklar och föremål såsom smuts, Loose Change och skruvar kan falla och samlas under sätena i Audi TT Cabriolet. Du kan ta bort sätena för att komma på dessa poster. Du kan också ta bort sätena när du anpassar det inre av Audi och när du installerar eftermarknaden säten. Saker du behöver
platt skruvmejsel
insexnyckel
L-formad däck järn
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla ur Audis batteri. Detta kommer att avaktivera krockkudden ljuset, hindrar det från att lysa upp när sätena tas bort.
2

Använd en platt skruvmejsel för att ta bort plasten caps bort alla fyra skruvar som finns kring Audis sätet. Sedan, ta bort alla fyra skruvar med en insexnyckel, ansluten till en L-formad däck järn, i en moturs rörelse.
3

Lossa stolen värmare och krockkudden sensorer som finns under Audi förarstolen. Om sätet värmare och airbag-sensorer är svåra att se, använd en ficklampa.
4

Dra upp och ta bort sitsen från Audi.
5

Placera den nya sätet på plats då beståndet sätet avlägsnades, och plats och klämma på sätet värmare och airbag-sensorer från under sitsen.
6

Använd en insexnyckel för att fästa de fyra skruvarna som togs bort till den nya stolen, ansluten till en L-formad däck järn, i en moturs rörelse, och placera plastlock på bultarna.
7

Återanslut batteriet och stäng huven.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97345.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.